Oudejaarstocht over de Veluwe

Sunday, December 22nd 2013, 11:00:00 am

Vandaag een mooie toertocht over de Veluwe gereden georganiseerd door de http://www.veluwerenners.nl. Er waren verschillende afstanden te verkiezen: 15km, 30km, 45km en 60km. Bij de verschillende splitsingen kon je je gaandeweg nog bedenken en kiezen voor een kortere danwel langere afstand. Ik ging natuurlijk voor de 60km maar had in mijn enthousiasme bij de eerste splitsing al de verkeerde afslag genomen. Het was opeens erg stil, niemand voor en niemand achter. Had dus al snel door dat ik niet op het parcours van de 60km zat. De route was nog wel goed aangegeven dus ik vervolgde mijn weg, was al te ver om om te keren. Het was ook eigenlijk wel lekker zo alleen op de zondagochtend in het bos. Bij de laatste verzorgingpost (voor alle afstanden) bleek dat ik de afslag voor de 15km route had genomen...heb hier dus maar mijn opwarmrondje van gemaakt. Vanaf deze post dus snel een shortcut genomen waarmee ik weer bij het begin van alle afstanden kwam.

Dit keer goed opgelet en wel de goede afslag genomen, het stond toch echt duidelijk aangegeven, zou nog wel wat slaperig zijn geweest. De gehele route was trouwens erg goed aangegeven/gepijld met gekleurde (felle kleuren) bordjes: oranje rechtdoor, geel linksaf en blauw rechtsaf. Bij de finish de fiets nog even afgespoten er waren een paar afspuitplekken waardoor er geen lange rij was.Pictures taken during activity